حضور نمایندگان موزه صلح تهران در بیست‌وسومین کنفرانس کشورهای عضو کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی و چهارمین کنفرانس بازنگری این کنوانسیون

opcw-2018-tim1نمایندگان موزه صلح تهران و انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی در بیست‌وسومین کنفرانس کشورهای عضو کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی و چهارمین کنفرانس بازنگری این کنوانسیون که از 28 آبان‌ماه تا 9 آذرماه 1397 در لاهه و با حضور نمایندگان 150 کشور عضو کنوانسیون، 7 سازمان بین‌المللی، 75 سازمان از جامعه مدنی، شرکت‌های تجاری صنعت شیمیایی و اهل رسانه برگزار شد، شرکت کردند.

نمایندگان موزه صلح تهران و انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی در بیست‌وسومین کنفرانس کشورهای عضو کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی و چهارمین کنفرانس بازنگری این کنوانسیون که از 28 آبان‌ماه تا 9 آذرماه 1397 در لاهه و با حضور نمایندگان 150 کشور عضو کنوانسیون، 7 سازمان بین‌المللی، 75 سازمان از جامعه مدنی، شرکت‌های تجاری صنعت شیمیایی و اهل رسانه برگزار شد، شرکت کردند.

 

موزه صلح تهران و انجمن حمایت از قربانیان سلاح‌های شیمیایی در این کنفرانس به مانند سالیان گذشته نمایشگاهی را برپا کردند. این نمایشگاه، بر آمار مجروحان و شهدای حملات شیمیایی در طی جنگ تحمیلی و معرفی جانبازان شیمیایی حاضر در کنفرانس تمرکز داشت. برگزاری پنل تاریخ شفاهی جانبازان شیمیایی و نمایش فیلم «خاطراتی برای تمام فصول» ِ کاری از مصطفی رزاق کریمی، از دیگر برنامه‌های موزه در این کنفرانس بود. هم‌چنین بیانیه موزه صلح تهران با مشارکت آقای اسدالله محمدی، جانباز شیمیایی و داوطلب موزه صلح تهران در صحن عمومی کنفرانس بازنگری خوانده شد.

opcw-2018-3
علاوه بر موزه صلح تهران، نمایندگان سمن‌های دیگر ایرانی از سردشت، تهران، کردستان و فارس نیز حضور داشتند و با برگزاری برنامه‌هایی چون نمایشگاه، قرائت بیانیه و ارائه در جلسه ائتلاف سمن‌های عضو کنوانسیون در کنفرانس مشارکت کردند.


مدیرکل جدید سازمان منع سلاح‌های شیمیایی، آقای فرناندو آریاس که پیش از رسیدن به این مقام از موزه بازدید کرده بودند نیز از نمایشگاه‌های سمن‌های ایرانی حاضر بازدید کردند و در پایان در جلسه‌ای کوتاه به پیشنهادات و درخواست‌های نمایندگان این سمن‌ها گوش دادند.

opcw-2018-2

مراسم گرامیداشت یاد همه قربانیان سلاح‌های شیمیایی روز 5 آذر در مقر سازمان منع سلاح‌های شیمیایی و با حضور جانبازان ایرانی، نمایندگان شهر حلبچه، سفرا و هیئت‌های دولتی و دیگر حاضران کنفرانس برگزار شد. رئیس کنفرانس بازنگری، مدیرکل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی، نماینده وزارت امور خارجه هلند و شهردار لاهه سخنرانان این برنامه بودند. پس از سخنرانی‌ها، یک قطعه موسیقی به یاد همه قربانیان نواخته شد و مراسم با اهدای گل به یادمان قربانیان در محوطه سازمان و یک دقیقه سکوت به پایان رسید.

opcw-2018-1
در این کنفرانس سالانه و هم‌چنین کنفرانس بازنگری، هیئت‌های دولتی عضو موارد متعددی همچون بودجه سال آینده سازمان منع سلاح‌های شیمیایی، حوزه اختیارات و وظایف این سازمان و تغییرات مورد نظر در کنوانسیون را بررسی کردند. کنفرانس بازنگری در نهایت بدون تصمیم‌گیری و با صدور یک گزارش به کار خود خاتمه داد.


برای خواندن متن بیانیه موزه صلح تهران به فارسی و به انگلیسی کلیک کنید.

broshor2

broshor1

broshor4

broshor3