FacebookTwitterRSS Feed

نمایشگاه بین‌المللی کارت پستال‌های صلح گشایش یافت


 200 کارت‌پستال صلح از 20 کشور مختلف دنیا

2 تا 5 مهرماه 1391

فرهنگسرای ارسباران

ساعت بازدید 10 تا 18

افتتاحیه: 2 مهرماه، از ساعت 10 تا 12 صبح

گالری هنر شماره 1 فرهنگسرای ارسباران

 

کارت‌پستال‌های صلح عنوان پروژه‌ای بین‌المللی و عمومی هنر است که از مردم سراسر جهان با هر سنی می‌خواهد که صلح را از دیدگاه خود بر روی کارت‌پستال‌های سفید و یکسانی نقاشی کنند و با مردم دیگر جهان به اشتراک بگذارند. شما اکنون در این نمایشگاه، تماشاگر حدود 200 کارت‌پستال صلح از 20 کشور مختلف از سراسر جهان همچون افغانستان، چین، کلمبیا، دانمارک، ایران، عراق، ژاپن، امریکا، ویتنام و ... در کنار هم هستید.

این نمایشگاه نتیجۀ همکاری موزه صلح تهران و سازمان مسیرهای بینافرهنگی صلح است که بیش از 200 کارت‌پستال برای این نمایشگاه به امانت در اختیار موزه قرار داده است. کارت‌پستال‌های صلح پیش از این در شهرها و کشورهای دیگری نیز به نمایش گذاشته شده‌اند؛ از جمله سال گذشته در هیروشیما (ژاپن).

مسیرهای بینافرهنگی صلح سازمان مستقل بینافرهنگی‌ای است که در سال 1995 برای حمایت از صلح، حقوق بشر و عدالت از طریق گفت‌وگوی بین فرهنگ‌ها تاسیس شده‌ است. هدف این سازمان دستیابی به تفاهمی بینافرهنگی میان مردم با استفاده از برنامه‌ها و فعالیت‌هایی است که برای کنار هم قراردادن مردمی از فرهنگ‌های مختلف در کنار هم طراحی شده‌اند؛ تا از این طریق جامعه، ملت و جهانی صلح‌آمیزتر داشته باشیم.

موزه صلح تهران یکی از موزه‌های عضو شبکه بین‌المللی موزه‌های صلح است. هدف اصلی این موزه‌ها ترویج فرهنگ صلح از طریق نشان دادن پیامدهای ناگوار جنگ و خشونت و آثار زیانبار آن بر انسان‌ها و محیط زیست است. موزه‌های صلح بیشتر از آن که مکانی برای تماشای اشیاء تاریخی باشند، محلی برای گفت‌وگو، برنامه‌های آموزشی و پژوهشی و فرهنگ‌سازی هستند.

این موزه در "پارک شهر"، در مرکز شهر تهران قرار دارد که ابتدا در سال 1386 راه اندازی و سپس ساختمان جدید آن با حضور میهمانانی از کشورهای مختلف، در تیرماه سال 1390 افتتاح شد.


poster-PPC


IMG 5720


IMG 5730

ما هو متحف السلام؟

حینما تسمعون إسم متحف السلام لأول مرّة، یمکن تتعجّبون أو تتحیّرون قلیلاً، لیس من الصّعب أن تتصوّروا ماذا یجری و یعرض فی متحف الحرب و لکن ماذا یمکن أن یعرض فی متحف السلام؟! و إذا کان من المقرَّر، عرض السلام فی أحد المتاحف، هل هو بحاجة أن یبحث الأحداث الماضیة؛ بمعنی هل السلام ینتمی إلی الماضی؟!

إقرأ المزيد...

متحف السلام فی طهران

یقع متحف السلام فی بنایةٍ مهدّاة من جانب بلدیة طهران فی حدیقةٍ تدعی" بارک شهر" (حدیقة المدینة). یتشّکل هذا المتحف من صالة رئیسیة لعرض نتائج الحروب فی العالم و أیضا الآثار المترتّبة علی إستخدام الأسلحة الکیمیاویة و النوویة. یُعرض فی هذا القسم، الوثائق و الأشیاء الفریدة من الأسلحة الکیمیاویة التی إستخدمت ضد الإیرانیین. 

إقرأ المزيد...

نشأت متحف السلام

تکوّن هذه الفکرة_ بناء متحف السلام_ سنة 1426ه.ق فی لقاء أعضاء جمعیة دعم ضحایا الأسلحة الکیمیاویة فی طهران مع مسئول تنسیق الشبکة العالمیة لمتاحف السلام. تلک المحادثة، إضافة الی زیارة مدینة هیروشیما فی نفس السنة، عزّزت فکرة ایجاد متحف السلام فی طهران.

إقرأ المزيد...