FacebookTwitterRSS Feed

ملاقات سفیران صلح ایران با شهردار هیروشیما

 

 ملاقات سفیران صلح ایران با شهردار هیروشیما

 

جمعی از جانبازان شیمیایی که در قالب برنامه سفیران صلح از سوی موزه صلح تهران برای حضور در مراسم سالروز بمباران اتمی هیروشیما و ملاقات با مردم و مسئولین هیروشیما به این شهر سفر کرده اند روز سه شنبه 17 مرداد با "کازومی ماتسوئی" شهردار هیروشیما و رئیس سازمان بین المللی شهرداران صلح جهان ملاقات کردند.

در این ملاقات که با استقبال گرم شهردار هیروشیما همراه بود، ضمن ارائه پیام صلح و دوستی ملت ایران به مردم هیروشیما و ابراز همدردی با بازماندگان بمباران اتمی هیروشیما و آرزو برای ریشه کن شدن سلاحهای هسته ای از جهان پیام شهردار تهران توسط رضایی قائم مقام شهردار منطقه 15 تهران که خود از مصدومان شیمیایی و عضو داوطلب موزه صلح تهران میباشد به شهردار هیروشیما تقدیم شد.

شهردار هیروشیما ضمن ابراز خرسندی از فعالیتهای بین المللی موزه صلح تهران و ارتباطات فرهنگی مردم ایران با مردم هیروشیما خواستار توسعه این روابط بخصوص در سطح شهرداریهای تهران و هیروشیما ، سازمانهای مردم نهاد و موزه های صلح دو شهر شد.

 

برخی از برنامه های دیگر هیئت سفیران صلح در هیروشیما عبارت بود از: ملاقات و گفتگو با بازماندگان بمباران اتمی، ملاقات و گفتگو با دانشجویان دانشگاه هیروشیما، ملاقات با رئیس موزه صلح هیروشیما آقای "مائدا" ، بازدید از موزه گازهای شیمیایی در جزیره اکونوجیما و ملاقات با مسئولین تعدادی از سازمانهای مردم نهاد فعال در زمینه صلح و مبازره با سلاح های کشتار جمعی در هیروشیما و توکیو.

 

بخشی از سخنان نماینده مصدومان شیمیایی در ملاقات با شهردار هیروشیما:

متاسفانه امروز شاهد این هستیم که همانهایی که 67 سال پیش شهر هیروشیما را بوسیله بمب اتمی با خاک یکسان کردند، همانهایی که 50 سال پیش 4 میلیون نفر را در ویتنام با سلاحهای شیمیایی معلول و مصدوم کردند، همانهایی که 25 سال پیش سلاحهای شیمیایی را در اختیار صدام قرار دادند تا یک میلیون نفر از مردم ما را به درد و رنج بی پایان مبتلا کند،  امروز با تهدید و اتهام زدن به ملت ایران در تدارک افروختن آتش جنگ دیگری هستند تا فاجعه هولناک دیگری را بیافرینند. در این شرایط دیگر تنها سخن گفتن از صلح کافی نیست، باید با اقدامات عملی در مقابل سیاستمدارانی که جز به جنگ و کشتار نمی اندیشند بایستیم و نگذاریم فاجعه ای دیگر تکرار شود. در این میان سازمانهای مردم نهاد و شهرداران مسئولیت سنگینی دارند و ما از شما بعنوان رئیس سازمان شهردارن صلح دنیا انتظار داریم در این راه همچون گذشته پیشگام باشید.

 

a

تقدیم لوح یادبود موزه صلح تهران به شهردار هیروشیما توسط دکتر صالحی از جانبازان شیمیایی 


 

b

بهروز رضایی جانباز شیمیایی و قائم مقام شهرداری منطقه 15 تهران بعنوان نماینده شهردار تهران در ملاقات با شهردار هیروشیما


c

غلام هاشمی جانباز شیمیایی و عضو موزه صلح تهران در حال تقدیم یکی از آثار هنری موزه با پیام صلح به شهردار هیروشیما



d

تقدیم پیام شهردار تهران به شهردار هیروشیما

 


IMG 2685-002

 

هیئت سفیران صلح در ملاقات  با شهردار هیروشیما - مرداد 1391

 

ما هو متحف السلام؟

حینما تسمعون إسم متحف السلام لأول مرّة، یمکن تتعجّبون أو تتحیّرون قلیلاً، لیس من الصّعب أن تتصوّروا ماذا یجری و یعرض فی متحف الحرب و لکن ماذا یمکن أن یعرض فی متحف السلام؟! و إذا کان من المقرَّر، عرض السلام فی أحد المتاحف، هل هو بحاجة أن یبحث الأحداث الماضیة؛ بمعنی هل السلام ینتمی إلی الماضی؟!

إقرأ المزيد...

متحف السلام فی طهران

یقع متحف السلام فی بنایةٍ مهدّاة من جانب بلدیة طهران فی حدیقةٍ تدعی" بارک شهر" (حدیقة المدینة). یتشّکل هذا المتحف من صالة رئیسیة لعرض نتائج الحروب فی العالم و أیضا الآثار المترتّبة علی إستخدام الأسلحة الکیمیاویة و النوویة. یُعرض فی هذا القسم، الوثائق و الأشیاء الفریدة من الأسلحة الکیمیاویة التی إستخدمت ضد الإیرانیین. 

إقرأ المزيد...

نشأت متحف السلام

تکوّن هذه الفکرة_ بناء متحف السلام_ سنة 1426ه.ق فی لقاء أعضاء جمعیة دعم ضحایا الأسلحة الکیمیاویة فی طهران مع مسئول تنسیق الشبکة العالمیة لمتاحف السلام. تلک المحادثة، إضافة الی زیارة مدینة هیروشیما فی نفس السنة، عزّزت فکرة ایجاد متحف السلام فی طهران.

إقرأ المزيد...